internet-marketing-nederland-wowdeal

Op wow deal loopt momenteel de volgende actie.
Een social Media expert worden

van € 420,00
voor € 29,95

€29,95 i.p.v. €420,- voor een jaar lang toegang tot het social media platform van Nederland Internetmarketing!

Het optimale uit social media halen? Nu heb je de kans om thuis alles te leren over de zakelijke inzetbaarheid van de belangrijkste social media platformen. Op dit unieke Nederlandstalige platform kun je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Bekijk de film voor meer informatie!

Internet Marketing Nederland biedt MKB’ers en ZZP’ers de kans om thuis of op het werk alles te leren over de zakelijke inzetbaarheid van de belangrijkste social media platformen. Op het unieke Nederlandstalige platform blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Op het platform vind je honderden Nederlandstalige video’s, cursussen en workshops die je antwoord geven op je social media vragen en helpen bij je strategie.

Social media experts van Internet Marketing Nederland nemen u tijdens de online cursussen stap voor stap mee in alle bekende en onbekende social media platformen.Hierbij staat de zakelijke inzetbaarheid centraal “Hoe kun je geld verdienen met social media?”.

Met aankoop van de voucher heb je recht op een jaar toegang tot het social media gedeelte van het platform. Waarbij je onbeperkt toegang hebt tot al het cursus

Ga voor deze deal naar

http://www.wowdeal.nl/Limburg/Een-social-Media-expert-worden