[responsive]internet-marketing-nederland-design-expert[/responsive]

De online marketing bestedingen groeien jaarlijks met meer dan 20%.
Zonder goede website doe je niet meer mee online. De bezoeker verlaat je site binnen een paar seconden wanneer deze niet aan de verwachting voldoet.
Maar ook voor bedrijven die fysieke producten of diensten verkopen is een goede website een vereiste. Steeds meer mensen (65%) bekijken eerst de website van een bedrijf alvorens contact op te nemen met dit bedrijf. Indien de site kwalitatief niet goed is kijken ze elders en komen dan ook niet naar jouw winkel en/of maken geen afspraak. Het hebben van een zeer mooi website is belangrijk voor ondernemers zoals bijvoorbeeld tandartsen, consultants of een winkel die babyproducten verkoopt.
Leer in een aantal modules hoe je een mooie website kunt bouwen. Leer hoe belangrijk foto’s zijn, immers een foto verteld meer dan 1000 woorden. Leer hoe je folders (fysiek of als PDF) kunt maken. Leer hoe je met illustraties een leuke post maakt die veel “likes” krijgt.

Je krijgt 6 maanden de tijd om de cursus af te ronden.

Waarom?

• Goed voor op je CV
• Goed voor je om je binnen het bedrijf te onderscheiden
• Cursus is in het Nederlands
• 100% Online cursus, dus studietijd zelf in te delen
• De docent (Stephan Rooijackers) is ruim 18 jaar internetmarketeer en erkend door de overheid met een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs inschrijving
• Inclusief examen en certificaat (alles online)

[hr style=”3″ margin=”20px 0px 20px 0px”]

 Week 1

Je eigen website maken en onderhouden met WordPress cursus

Zonder website kom je tegenwoordig niet meer mee als bedrijf. Bedrijfseigenaren die geen website hebben, vrezen vaak dat zoiets te duur is of dat ze deze niet zelf kunnen updaten. Maar wat nou als deze argumenten allebei niet waar zijn…?

Deze videotraining laat je zien hoe je zelf je eigen website maakt én beheert zonder de kosten van een webdesigner of een programmeur, én zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt.

Stap voor stap word jij begeleid in het opzetten van jouw eigen website. Je leert bovendien waarmee je rekening moet houden en hoe je jouw site gemakkelijk weer kunt bijwerken. Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag. Bespaar duizenden euro’s en bouw en onderhoud zelf je website.

Cursus video’s

Bonus video’s

[hr style=”3″ margin=”20px 0px 20px 0px”]

 Week 2

Html/CSS cursus

Bij het bouwen van een gebruiksvriendelijke en voor iedereen toegankelijke website met goede zoekmachineresultaten, komt veel kijken. Verschillende disciplines spelen een rol, zoals vormgeving, techniek en copywriting. In deze training wordt stil gestaan bij de belangrijkste aspecten die aan de basis van een dergelijke website staan. De training verzandt niet in technische details, maar beperkt zich tot zaken die ertoe doen met veel verhelderende tips. In uw eigen tempo maakt u grondig kennis met wat er bij het ontwikkelen van een professionele website komt kijken. Je leert niet alleen hoe je een mooie en goed vindbare website maakt.

Ook leer je alles over gebruiksvriendelijkheid. Het schrijven van duidelijke en prettig leesbare teksten is daarvoor een absolute must.

Cursus video’s

 

[hr style=”3″ margin=”20px 0px 20px 0px”]

 Week 3

Photoshop cursus

Deze Photoshopcursus is geschikt voor iedereen die Adobe Photoshop wil kunnen gebruiken om foto’s en afbeeldingen te bewerken voor websites, drukwerk of presentaties. Heb je nog nooit met Photoshop gewerkt? Dan kun je gewoon deelnemen aan deze training. Je leert snel wat je met Photoshop kunt en waarom dit zo’n populair programma is.

Cursus video’s

 

 

 

[hr style=”3″ margin=”20px 0px 20px 0px”]

 Week 4

Fotomarketing cursus

Weet je nog, dat op de belangrijkste momenten in je leven er altijd iemand was om een foto te maken? Foto’s verbinden mensen; foto’s delen brengt ons samen. Camera’s zijn overal. Ook bedrijven hebben hier baat bij.

Mensen zitten niet meer te wachten op lege reclameboodschappen. De praktijk wijst uit dat foto’s twee keer zoveel likes krijgen als tekstupdates. Sterker nog: de opmars van visuele content is de grootste recente trend op social media.

Wil jij weten hoe je foto’s resultaatgericht kunt inzetten? Hoe jouw foto’s voor meer interactie en bezoekers kunnen zorgen? En hoe foto’s ervoor kunnen zorgen dat een websitebezoeker een betalende klant wordt? Dit en nog veel meer leer je in deze fotomarketingtraining. Een must voor iedere ondernemer en interessant voor consumenten die van foto’s houden.

Cursus video’s

 

 

 

 

[hr style=”3″ margin=”20px 0px 20px 0px”]

 Week 5

InDesign cursus

Voor de flexibele, leergierige persoon of ondernemer die zelf de controle wil over de huisstijl en het promotiemateriaal van het bedrijf. Na deze cursus InDesign ontwerp je aantrekkelijke lay-outs voor drukwerk of digitale distributie met behulp van geïntegreerde creatieve functies en nauwkeurige controle over typografie. Het programma is uitermate geschikt om mooie lay-outs en designs te maken voor magazines, brochures, flyers, webpublicaties en tablet-applicaties.

 

 

 

[hr style=”3″ margin=”20px 0px 20px 0px”]

 Week 6

Adobe Illustrator cursus

Illustrator is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor illustraties.

De nieuwe cursus ‘Illustrator’ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie. Door middel van instructievideo’s krijg je stap voor stap uitleg over de werking van het pakket. Na het volgen van deze training ben je in staat om je eigen logo’s te ontwerpen en illustraties te maken die zowel geschikt zijn voor drukwerk als digitaal gebruik.

•    Bedenk en ontwerp je eigen logo’s
•    Stel je eigen poster samen
•    Creëer de mooiste illustraties

Heel veel plezier met het volgen van deze cursus!

Cursus video’s

[hr style=”3″ margin=”20px 0px 20px 0px”]

Week 7

Microsoft Excel 2013 cursus

In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van dit programma is dan ook bij steeds meer banen een vereiste. Kennis van Excel is tevens uitermate geschikt voor het bewerken en bijhouden van financiële bedrijfsgegevens.. Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken; niet slechts als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden zoals het maken van grafieken, macro’s, budgets, diagrammen en databases.

Duur: Ongeveer anderhalf uur

Voor wie is de Excel cursus bestemd?
De cursus Excel is bestemd voor iedereen die een goede kennis van Excel wil hebben. De cursus houd rekening met personen die nog geen ervaring hebben met Excel.

Deze cursus bestaat uit vier hoofdstukken:

  1. Rekenen met Excel
  2. Functies en grafieken
  3. Excel als database
  4. Subtotalen, draaitabellen en macro’s

Waarom deze cursus volgen?

  • De cursus is zeer toegankelijk om te volgen
  • Te volgen op eigen tempo
  • Concrete voorbeelden
  • Gratis Excel templates voor o.a. marketing budget management, social media kalenders en nog 16 andere templates!

Cursus video’s

Hoofdstuk 1


Hoofdstuk 2


Hoofdstuk 3


Hoofdstuk 4

[hr style=”3″ margin=”20px 0px 20px 0px”]

Week 8

Microsoft Powerpoint 2013 cursus

Jezelf en je bedrijf goed presenteren is belangrijk. Powerpoint en Prezi (voor kleine presentaties) zijn hierbij de meest gebruikte tools.

Leer in de cursus over Powerpoint hoe je professionele presentaties kunt maken.

Heel veel plezier met het volgen van deze cursus!

Cursus video’s