Social media introductie cursus

Het kan niemand ontgaan zijn: bijna alle Nederlanders zitten wel op een of meerdere social media platforms. Het bedrijfsleven kan niet achterblijven; dat gebeurt ook niet. Inmiddels worden in Nederland 1 op de 8 klanten door online marketing binnengehaald via social media. Wat heb jij als bedrijf aan Twitter, Facebook of YouTube? Wat zijn de beste social media tools ter wereld? Hoe moet je starten met social media? Leer het in deze introductiecursus.

Social media introductie cursus toets

[hr style=”4″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Twitter voor iedereen

Iedereen heeft gehoord van Twitter, maar slechts weinig mensen maken er gebruik van.
Twitter is een leuk en toegankelijk onderdeel van social media. Voor iedereen te gebruiken, jong en oud. En nog gratis ook!

Maar hoe moet je beginnen? In deze online cursus legt Internetspecialist Jan Willem Alphenaar (@jwalphenaar) u stap voor stap uit hoe u kunt beginnen met Twitter.
Met termen als retweet, trending topic en hashtag heeft Twitter een eigen taal., na deze cursus heeft dat voor u geen geheimen meer.

U leert hoe u uw weg kunt vinden op Twitter, interessante mensen kunt volgen, op de hoogte blijft van het laatste nieuws en nieuwe mensen leert kennen.

Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de programma’s die u kunt gebruiken voor Twitter op uw PC, Laptop, Smartphone of Tablet.

Doe ook mee en wordt onderdeel van dit populaire netwerk!

Cursus video’s

Twitter cursus toets