Effectief adverteren met Google Adwords

Google is niet meer weg te denken bij het dagelijks gebruik van het internet. Het aantal zoekopdrachten bij Google op één dag telt in de vele miljoenen. Een ideale plek om te adverteren dus!

Door onze jarenlange ervaring in Google Adwords zetten we campagnes op die veel efficiënter zijn dan anderen. Daarnaast hebben we eigen software ontwikkeld die we tussen Google Adwords en de campagnes zetten waardoor we tenminste nog een 30% meer rendement (bezoekers) halen uit Google Adwords. In sommige gevallen is dit zelfs meer dan 100% ! U krijgt de inlogdata van het Google Adwords account en zo kunt u mee kijken.
Wij ontwikkelen zelf, in overleg met u, “promotionele landingpagina’s”. Dit is een website waar de bezoekers op komen (landen) nadat ze via Google op een betaalde link geklikt hebben.

Hierin zit onze eigen “Google Adwords optimalisatie software” en er kunnen tevens extra statistieken worden bijgehouden om de efficiency van keywords te meten.
We zorgen voor Trustranking en Pageranking van de landingpagina’s zodat u minder hoeft te betalen voor uw keywords. Dit process is blijvend en zal na een aantal weken zichtbaar zijn. Resultaat: maximaal haalbare bezoekers uit zowel Google Adwords als de organische (gewone) zoekresultaten.

Het opzetten en optimaliseren van een campagne kost u éénmalig € 499,00.
Daarna betaalt u € 99,00 aan onderhoudskosten per maand of voor de eerste 6 maanden in een keer € 500,00. De kosten voor Google Adwords zijn niet bij de prijs inbegrepen.

U krijgt de inlog gegevens van het Google Adwords account. U kunt dus altijd zien wat er gebeurt.
Eén maal per dag en later één maal per week worden alle campagnes doorlopen en zo nodig aangepast.
Eén maal per maand vindt groot onderhoud plaats en worden zonodig nieuwe campagnes aangemaakt, of nieuwe landingspagina’s die in de ogen van Google meer kwaliteit hebben.
De bovengenoemde prijs geldt voor promotie van 1 product of dienst. Indien u meerdere producten of diensten heeft krijgt u van ons vrijblijvend een nieuwe offerte.

Wilt u meer weten over onze services en producten?
Neem dan contact met ons op via
ons contactformulier