[responsive]
internet-marketing-nederland-website-scan-partners
[/responsive]

internet-marketing-nederland-jaarlijkse-websitescan-1-bnnr

Iedereen die een auto rijdt weet dat het belangrijk is regelmatig met je auto naar de garage te gaan voor een controle beurt of een APK keuring. Dit is nodig voor jouw veiligheid.
Waarom ook niet voor je website?

Google heeft de mogelijkheid om veel gratis verkeer te sturen naar je website.

Veel ondernemers moeten het hebben van dit verkeer. Het zou een ramp zijn wanneer de hoeveelheid bezoekers zou inzakken. Andere ondernemers snappen niet waarom hun site zo weinig bezocht wordt. Waarom krijgen concurrenten meer bezoekers? Waarom sta ik niet op nummer 1 met veel belangrijke zoekwoorden?

Google ranking bestaat uit twee hoofdfactoren

  1. Het hebben van een goede website
  2. Het hebben en uitvoeren van een goede SEO (zoekmachine) strategie.

Beide moeten op orde zijn om echt heel veel verkeer te scoren.

 

internet-marketing-nederland-Websitescannen-is-een-vak-2-bnnr

De meest gemaakte denkfouten zijn:

  1. Google kent mijn website toch, dan zal het wel goed zitten
  2. Ik heb een websitebouwer, die heeft er vast wel verstand van.

95% van alle websites die wij scannen bevatten ernstige fouten. Bijna al deze klanten hebben een goede websitebouwer. Het bouwen van een website is een vak. Zo is SEO een vak. Google ziet een website vanuit andere ogen dan jij of je websitebouwer. Je vraagt je tuinman ook niet een APK keuring uit te voeren van je auto.
Een tweede element is dat fouten ook buiten de website kunnen zitten. Paar voorbeelden:

  1. Wist je dan je een straf krijgt wanneer websites, die in de ogen van Google niet betrouwbaar zijn, een link naar jouw site plaatsen?
  2. Wist je dat je gevaar loopt wanneer iemand een tekst van jouw site kopieert en deze ergens anders plaatst? Die iemand kan ook je zelf zij! Misschien heb je teksten 1 op 1 gekopieerd naar je social media?

 

internet-marketing-nederland-website-scan-Tools-3-bnnr
Om een goede website te kunnen uitvoeren gebruiken we tools. Sommige zijn gratis, voor andere hebben een licentie, vaak kosten deze meer dan 1000 euro per jaar. Alleen al om die reden wil je zelf geen websitescan doen.

 

internet-marketing-nederland-website-scan-quick-uitgebreide-scans-4-bnnr
We hebben twee scans.

  1. Quick scan. Hierbij checken we op de 3 meest gemaakte fouten. 90% van alle website heeft ten minste een van deze drie fouten. Je krijgt een rapport van ongeveer 10 pagina’s met duidelijke instructies waar de fouten zich bevinden.
  2. Uitgebreide scan. Deze scan bevat ongeveer 20 punten. Soms iets meer als we een ernstig probleem tegenkomen. Het rapport van circa 25 pagina’s wordt afgesloten met een persoonlijk advies van Ir Stefan Rooyackers. Hij is met meer dan 20 jaar de meest ervaren internet marketeer van Nederland. Daarnaast mag je bij deze scan een concurrent doorgeven. Wij zoeken dan ook uit waarom deze mogelijk beter scoort dan jij.

 

internet-marketing-nederland-website-scan-resultaat-bnnr
Na de websitescan heb je huiswerk. Wij veranderen niets aan de site. Je krijgt een duidelijk instructie wat je moet doen om snel hoog te scoren in Google.

[callout title=”Web Sitescan” button=”Bestel nu!” link=”https://www.imnl.nl/partners/websitescan/” buttoncolor=”blue” target=”_blank”]Website Scan – Online t.w.v. 399euro, nu voor 199 euro euro! (uitgebreide scan) of 99 euro voor 39,95 euro! (quick scan)[/callout]