www.youtube.com/watch?v=eVZS1JBa-FA&list=UUmU0m4LwmSQTxdIFmsNFJeA

Voor veel ondernemers is het verkrijgen van gratis verkeer van Google essentieel. Google is dé bron om via internet aan gratis nieuwe klanten te komen. 49% van alle nieuwe internetklanten in Nederland komt via Google. Hoe zorg jij dat je met jouw website op nummer 1 komt? In deze 4 uur durende training leer je alles over de zoekmachine. Met softwaretools kijk je of je strafpunten hebt gekregen van Google. Meer dan de helft van alle sites heeft strafpunten. Door deze fouten er uit te halen schiet je omhoog. Je leert hoe je door middel van spionagetools kan zien waarom concurrenten hoger scoren. Je weet dan precies wat je te doen staat.

Deze cursus is een must voor iedereen die via Google veel gratis verkeer wil krijgen.

De cursus is inclusief: koffie & thee, de sheets en een aantal opgenomen video waarin alles nog eens uitgelegd wordt. Er is internet. Neem je laptop of tablet mee!

Certificaat: Optioneel kan je een erkend certificaat op de cursusdag kopen voor € 15,-.

Docent. Ir. S.L.C.M. Rooijackers. 18 jaar ervaring als internetmarketeer, schrijver van meer dan 14 boeken, spreker op veel congressen, winnaar van de Young Entrepreneurs prijs.

wrmbnnr1.fw

  • Goed voor op je CV
  • Erg pragmatisch
  • Cursus is in het Nederlands
  • De extra online cursus
  • Duidelijke begeleiding
  • De docent (Stephan Rooijackers) is ruim 18 jaar internetmarketeer en erkend door de overheid met een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs inschrijving.
  • Optineel: certificaat
  • Internet Marketing Nederland is de marktleider

algbnnr1.fw

Duur training: 4 uur fysiek +4 uur online.
Type: Online + fysiek
Prijs: €325,- p.p. nu voor €49,- p.p. (Prijzen zijn exclusief btw. Vooruitbetaling en reservering zijn verplicht.) Vraag een factuur aan via info@imnl.nl met vermelding van bedrijfsgegevens en de gewenste cursus.Kosten bestaande klanten: € 35,- p.p. introducés € 25,- (Prijzen zijn exclusief btw. Vooruitbetaling en reservering zijn verplicht.)
Taal: Deze training is volledig in het Nederlands.

promobnnr.fw

Totaal: 10 afbeeldingen

Magnifying Glass - Search search

dwnbtn3.fw