In deze cursus leer je waarom anderen succesvoller zijn op internet dan jijzelf. Je leert welke strategie jou succesvol gaat maken op het internet. We zorgen er in stap 1 voor dat de fouten uit je website zijn, want een website met fouten is als fietsen tegen de wind in. Geïnteresseerd in de 7 andere stappen? Kom dan snel naar deze cursus. Na deze cursus weet je precies hoe je iedere concurrent te slim af kan zijn op het internet.

Deze cursus is ook geschikt voor ondernemers met weinig internetervaring.
In de 12 uur durende video, wordt een aantal besproken strategieën nader uitgewerkt. Je leert welke strategieën voor jou werken en welke niet. Je bekijkt alleen de video’s met de strategieën die jij hebt uitgekozen voor jouw internetsucces.

De cursus is inclusief: koffie & thee, en een aantal opgenomen video waarin alles nog eens uitgelegd wordt.

Docent. Ir. S.L.C.M. Rooijackers. 18 jaar ervaring als internetmarketeer, schrijver van meer dan 14 boeken, spreker op veel congressen, winnaar van de Young Entrepreneurs prijs.

wrmbnnr1.fw

  • Goed voor op je CV
  • Erg pragmatisch
  • Cursus is in het Nederlands
  • De extra online cursus
  • Duidelijke begeleiding
  • De docent (Stephan Rooijackers) is ruim 18 jaar internetmarketeer en erkend door de overheid met een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs inschrijving.
  • Optineel: certificaat
  • Internet Marketing Nederland is de marktleider

algbnnr1.fw

Duur training: 4 uur fysiek + 12 uur online.
Type: Online + fysiek
Prijs: €325,- p.p. nu voor €49,- p.p. (Prijzen zijn exclusief btw. Vooruitbetaling en reservering zijn verplicht.) Vraag een factuur aan via info@imnl.nl met vermelding van bedrijfsgegevens en de gewenste cursus.Kosten bestaande klanten: € 35,- p.p. introducés € 25,- (Prijzen zijn exclusief btw. Vooruitbetaling en reservering zijn verplicht.)
Taal: Deze training is volledig in het Nederlands.

promobnnr.fw

Totaal: 22 afbeeldingen

3D Business chart in metallic 02 Internet Marketing Online Marketing Problem Solving Team

dwnbtn3.fw