Design cursus – promo onderdeel Illustrator op youtube

De online marketing bestedingen groeien jaarlijks met meer dan 20%.
Zonder goede website doe je niet meer mee online. De bezoeker verlaat je site binnen een paar seconden wanneer deze niet aan de verwachting voldoet.

Maar ook voor bedrijven die fysieke producten of diensten verkopen is een goede website een vereiste. Steeds meer mensen (65%) bekijken eerst de website van een bedrijf alvorens contact op te nemen met dit bedrijf. Indien de site kwalitatief niet goed is kijken ze elders en komen dan ook niet naar jouw winkel en/of maken geen afspraak. Het hebben van een zeer mooi website is belangrijk voor ondernemers zoals bijvoorbeeld tandartsen, consultants of een winkel die babyproducten verkoopt.

Leer in een aantal modules hoe je een mooie website kunt bouwen. Leer hoe belangrijk foto’s zijn, immers een foto verteld meer dan 1000 woorden. Leer hoe je folders (fysiek of als PDF) kunt maken. Leer hoe je met illustraties een leuke post maakt die veel “likes” krijgt.

 

wrmbnnr1.fw

 • Goed voor op je CV
 • Cursus is in het Nederlands
 • 100% Online cursus, dus studietijd zelf in te delen
 • Duidelijke begeleiding
 • De docent (Stephan Rooijackers) is ruim 18 jaar internetmarketeer en erkend door de overheid met een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs inschrijving
 • Inclusief examen en certificaat

 

algbnnr1.fw

Duur: U krijgt 6 maanden toegang tot het lesmateriaal en kunt binnen 12 maanden examen doen.
Prijs: Voor €390,- met examen en certificaat
Taal: Alle trainingen zijn in het Nederlands

[callout title=”Design Expert cursus” button=”Bestel nu!” link=”https://www.imnl.nl/shop/design-expert/” buttoncolor=”blue” target=”_blank”]Design Expert cursus – Online t.w.v. 399euro [/callout]
 

hfsbnnr1.fw

Het volledige programma:

 • Adobe Illustrator

De nieuwe cursus ‘Illustrator‘ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie. Door middel van instructievideo’s krijg je stap voor stap uitleg over de werking van het pakket. Na het volgen van deze training ben je in staat om je eigen magazine vorm te geven en te publiceren.

 • Photoshop

Hoe maak ik mijn tanden net iets witter op die profielfoto? Of hoe pas ik de achtergrond van de foto aan? Hoe krijg ik de horizon recht?
Deze eenvoudige cursus Photoshop CC maakt het makkelijk om snel onder de knie te krijgen hoe u iedere foto aan uw wensen aan kunt passen.

 • InDesign cursus

InDesign is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor drukwerk.
De nieuwe cursus ‘InDesign‘ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie. Door middel van instructievideo’s krijg je stap voor stap uitleg over de werking van het pakket. Na het volgen van deze training ben je in staat om je eigen magazine vorm te geven en te publiceren.

 • Fotomarketing cursus

Weet je nog, dat op de belangrijkste momenten in je leven er altijd iemand was om een foto te maken? Foto’s verbinden mensen; foto’s delen brengt ons samen. Camera’s zijn overal. Ook bedrijven hebben hier baat bij.

 • Html/CSS cursus

In uw eigen tempo maakt u grondig kennis met wat er bij het ontwikkelen van een professionele website komt kijken. Je leert niet alleen hoe je een mooie en goed vindbare website maakt. Ook leer je alles over gebruiksvriendelijkheid. Het schrijven van duidelijke en prettig leesbare teksten is daarvoor een absolute must.

 • WordPress cursus

Deze videotraining laat je zien hoe je zelf je eigen website maakt én beheert zonder de kosten van een webdesigner of een programmeur, én zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt.

 • Powerpoint cursus

Jezelf en je bedrijf goed presenteren is belangrijk. Powerpoint en Prezi (voor kleine presentaties) zijn hierbij de meest gebruikte tools.
Leer in de cursus over Powerpoint hoe je professionele presentaties kunt maken.

[callout title=”Design Expert cursus” button=”Bestel nu!” link=”https://www.imnl.nl/shop/design-expert/” buttoncolor=”blue” target=”_blank”]Design Expert cursus – Online t.w.v. 399euro [/callout]