Photoshop Cursus

[responsive]internet-marketing-nederland-photoshop[/responsive]

Deze Photoshopcursus is geschikt voor mensen die hun online profielfoto er beter en professioneler uit willen laten zien en ook voor mensen die foto’s van hun artikelen in een webshop willen plaatsen, zoals ondernemers, webredacteuren, beeldredacteuren en fotobloggers,

Vooral jij als ondernemer hebt er veel baat bij, omdat je profielfoto een visitekaartje is voor je bedrijf en je met een slechte foto geen goede indruk maakt. Deze cursus biedt je de middelen om goed voor de dag te kunnen komen.

We vertellen je hoe je je gezicht glad kunt strijken en de oneffenheden kunt verwijderen, hoe je de belichting en de kleur kunt corrigeren en hoe je teksten en vormen toe kunt voegen aan je afbeeldingen. Met deze kennis kun je voor betere profiel- en productfoto’s zorgen, kun je advertenties maken en ook watermerken toevoegen aan je foto’s.

Wil je dit ook allemaal kunnen, bestel dan deze cursus Photoshop CC. Ook als je nog nooit met Photoshop gewerkt hebt, kun je deze cursus volgen dankzij de simpele stap-voor-stapinstructies.

Inhoud van de cursus:

[hr style=”1″ margin=”10px 0px 10px 0px”]

Aanvraagformulier


[hr style=”1″ margin=”10px 0px 10px 0px”]

Er gaat steeds meer budget van bedrijven naar online marketing. Dit is begrijpelijk, want al jaren achter elkaar stijgen de online verkopen ten koste van traditionele marketing. Veel bedrijven en traditionele marketeers hebben te weinig kennis om mee te groeien in deze snelle ontwikkeling.

Verhoog je kennis op het gebied van Internet Marketing. Leer voor je zelf, of voor je eigen bedrijf hoe je via internet marketing je kunt onderscheiden.
Volg een van deze cursussen.

Deze cursussen worden aangeboden door Internet Marketing Nederland (IMNL). IMNL is al jaren lang de absolute marktleider in Nederland met geven van internetmarketingtrainingen!

Algemene informatie per cursus.

Duur training: 2-4 uur
Prijs: 99,00 inclusief examen en certificaat.
Tijd om de cursus te kunnen inzien: 6 maanden
Alle trainingen zijn in het Nederlands
De trainingen komen met bonusmateriaal. Dit zijn Engelstalige cursussen en nuttige ebooks met meer informatie.