Leveringsvoorwaarden, support en garantie cursussen met licentie

IMNL / Interplein verkopen online cursussen met licentie(s). Alle cursussen zijn van Interplein BV. Hierover heb je 12 maanden beschikking.

Licenties
De bestelde licentie(s) worden binnen 24 uur per E-mail gestuurd met instructies.

Alle licenties worden geleverd door Software-Distribution, Leopold II laan 2E,
9100 Sint-Niklaas, België (info@software-distributions.com)

Het betreft hier zogenaamde refurbished licenties. Dit zijn licenties die bedrijven niet (meer) gebruiken en volledig legaal mogen doorverkopen.

Op alle licenties staat 3 maanden garantie en support, plus een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie.

Levenslang
Sommige licenties werken in principe levenslang. Dit is echter alleen zo wanneer er niets op een computer verandert. Door het installeren van andere soortgelijke software bijvoorbeeld kan een licentie niet meer werken. Het uitzoeken wat er verandert is kan best tijdrovend zijn. Wij geven 3 maanden garantie. Daarbuiten heeft u geen recht op gratis support of geld terug.

Wachtwoord
Sommige licenties worden geleverd met een gebruikersnaam en wachtwoord. U dient het wachtwoord aan te passen en goed te bewaren. Wij  kunnen op geen enkele manier meer uw wachtwoord herstellen.

Kunt u zich niet vinden in deze leveringsvoorwaarden, dan adviseren wij u gebruik te maken van uw 30 dagen niet tevreden geld terug garantie. Stuur hiervoor een mail naar: info@interplein.nl

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u mailen aan: info@interplein.nl