Behaal nu het “INTERNET MARKETING EXPERT” certificaat:

[responsive]internet-marketing-nederland-groupdeal-internet-marketing-expert[/responsive]

We zien een enorme verschuiving in de markt. Veel winkels hebben het moeilijk omdat er meer online gekocht wordt. Maar dat geldt niet alleen voor winkels; bijna elk bedrijf krijgt ermee te maken dat potentiële klanten zich eerst online oriënteren. Hoe haal jij deze potentiële klanten binnen?

Een ding is zeker. Zonder een goede internetmarketingstrategie is deze kans klein. Voor elk bedrijf is een andere internetmarketingstrategie de beste oplossing. Zo zal voor het ene bedrijf Twitter geen toegevoegde waarde hebben en e-mailmarketing juist wel.

In deze module leer je een goede internetmarketingstrategie op te zetten waar je jarenlang financieel voordeel van hebt. Ben je zzp-er of marketingmanager, dan is deze cursus onmisbaar. Ben je op zoek naar een baan in online marketing, dan is het behalen van een erkend certificaat een grote stap in de goede richting.

U krijgt 6 maanden toegang tot het lesmateriaal en kunt binnen 6 maanden examen doen.


Aanmeldingsformulier


Het volledige programma

Week 1

Het doel van deze training is een goede basis op te bouwen met betrekking tot online marketing. We gaan de markt leren kennen.
Je zal zien dat het hebben van bijzondere content (inhoud van een site) en het hebben van een goede internetmarketingstrategie de basis vormen voor succes.
Hiermee gaan we aan de slag. We bekijken welke strategieën er zijn maar ook welke haalbaar zijn qua beschikbaar budget en capaciteit.

 • De rode draad van deze week.
 • De quick scan. Wat heeft een bedrijf zoal goed of slecht gedaan?
 • De internetmarketingtrends. Wat zijn trends die eraan komen? Wat betekenen deze voor Nederlandse bedrijven? In de module Internet Marketing Strategieën komen nog meer trends aan bod.
 • Een case. We kijken naar een operationele case. Hierin zin we hoe we kunnen uitrekenen hoeveel winst of verlies er gemaakt wordt met online marketing. Bovendien zien we dat er keuzes gemaakt zijn.
 • Hoe zit de internetwereld eruit? Wat zijn de grote spelers in de wereld en in Nederland? Er komen veel cijfers aanbod.

Week 2

In deze tweede week leer je hoe internetmarketing voor jou winstgevend kan zijn. We zoomen in op het onderwerp internetmarketing en de succesformule die je kan hanteren, en we gaan een heleboel verschillende strategieën uitlichten die je eenvoudig zelf kan toepassen.

 • Wat is internetmarketing? Uit welke hoofdstappen bestaat internet marketing?
 • In de succesformule bekijken we wat volgens een groot onderzoek de 4 succesfactoren zijn.
 • De module Internet Marketing Strategieën is de hoofdmodule. Hierin komen alle strategieën aan bod en daaruit moet je een keuze maken. Zelfs grote bedrijven hebben niet het budget en de kennis in huis om alle strategieën in te zetten.

Week 3

We zoomen nu in op de minder bekende strategieën, ook van deze onderdelen zullen vragen in het examen komen.

 • Affiliate marketing
 • Snel veel verkeer
 • Location based marketing: een must voor winkeliers!

Week 4

Ter afsluiting van deze online training hebben we nog een module voor je waarin je leert over social gaming en hoe je games succesvol kan inzetten in je marketingplan. In een andere video krijg je een uitgebreide uitleg over e-mailmarketing: wat is het, welke kansen biedt het en wat zijn de regels waaraan je je moet houden als je nieuwsbrieven wil versturen?

 • Games in marketing
 • E-mail marketing

Week 5 – Examen training Internet Marketing Strategie

Je hebt geleerd hoe je jouw eigen bedrijf of een ander bedrijf kan helpen met online marketing.
Het is nu tijd voor het examen. Dit online examen bestaat uit 30 multiplechoicevragen. Indien je hiervan 21 of meer vragen goed hebt, ben je geslaagd.

Je krijgt meteen de uitslag. Wij ook. Indien je geslaagd bent ontvang je het certificaat binnen twee weken thuis. Indien je niet slaagt, kan je via bovenstaande link NA EEN WEEK nogmaals het examen afleggen.