Een eigen website!

internet-marketing-nederland-Websitebouw-en-internet-Marketing-cursussenAltijd al een website willen hebben? Met deze uitgebreide cursus wordt het bouwen van een website voor jou een koud kunstje. Bovendien krijg je er ook een cursus Internet Marketing bij, zodat je jouw website direct goed op de kaart kunt zetten. Je volgt de cursussen met deze deal voor nog maar €9,95 ipv €198!

De cursussen zijn volledig in het Nederlands en worden gegeven door Stephan Rooyackers. Rooyackers is ruim 18 jaar internetmarketeer.

 

Aanvraagformulier

[hr style=”1″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Websitebouw

[responsive]internet-marketing-nederland-website-bouwen-cursus[/responsive]
Zonder website kom je tegenwoordig niet meer mee als bedrijf. Bedrijfseigenaren die geen website hebben, vrezen vaak dat zoiets te duur is of dat ze deze niet zelf kunnen updaten. Maar wat nou als deze argumenten allebei niet waar zijn…?
De videotraining laat je zien hoe je zelf je eigen website maakt én beheert zonder de kosten van een webdesigner of een programmeur, én zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt.

Stap voor stap word jij begeleid in het opzetten van jouw eigen website. Je leert bovendien waarmee je rekening moet houden en hoe je jouw site gemakkelijk weer kunt bijwerken. Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag. Bespaar duizenden euro’s en bouw en onderhoud zelf je website.

Inhoud van de cursus:
1. Intro
2. Installatie
3. Interface settings
4. Voorbereiding
5. Template selectie
6. Template installatie
7. Website layout
8. Pagina instellingen
9. Belangrijke template options
10. Contact pagina
11. Over ons pagina
12. Portfolio pagina
13. Blog pagina
14. Homepagina instellingen – 1
15. Homepagina instellingen – 2
16. Footer
17. Plugins
18. Ebook checklist webteksten

[hr style=”1″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Internet Marketing Strategieen

Hoe krijg ik klanten via internet? En waarom hebben mijn inspanningen nog niets opgeleverd? Zonder hulp kan het moeilijk zijn je weg te vinden in online marketing.

Deze training reikt je een scala aan succesvolle internetmarketingstrategieën aan die jij ook voor je eigen bedrijf kunt gebruiken. Na het volgen van deze training heb je geleerd hoe je niet alleen kunt opvallen bij je doelgroep, maar er ook nog eens klanten aan overhouden.

Leer hoe je op speelse en ludieke wijze aantrekkelijker kunt zijn dan je concurrent. Hoe kan ik binnen een paar dagen duizenden bezoekers krijgen? Maak kennis met de brede wereld van internetmarketing, voor jou opgediend in hapklare brokjes zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Het is zonde dat veel ondernemers geld en tijd verdoen door verkeerde internetmarketingstrategieën te gebruiken. De investering in deze praktische training heb je snel terugverdiend.

Inhoud van de cursus:
1. De rode draad
2. Quick scan
3. Case psycholoog
4. Wat is Internet Marketing?
5. Internet Marketing succesformule
6. Internetmarketingcijfers
7. Internet Marketing trends
8. De beste Internet Marketing Strategieen
9. Social Media Start strategie
10. Affiliate marketing
11. Snel veel verkeer
12. Games in marketing