internet-marketing-nederland-seo-cursus

SEO: Hoe kom ik op nummer 1 in Google?

Duur: 4 uur + 4 uur online video

Voor veel ondernemers is het verkrijgen van gratis verkeer van Google essentieel. Google is dé bron om via internet aan gratis nieuwe klanten te komen. 49% van alle nieuwe internetklanten in Nederland komt via Google. Hoe zorg jij dat je met jouw website op nummer 1 komt? In deze 4 uur durende training leer je alles over de zoekmachine. Met softwaretools kijk je of je strafpunten hebt gekregen van Google. Meer dan de helft van alle sites heeft strafpunten. Door deze fouten er uit te halen schiet je omhoog. Je leert hoe je door middel van spionagetools kan zien waarom concurrenten hoger scoren. Je weet dan precies wat je te doen staat.

Deze cursus is een must voor iedereen die via Google veel gratis verkeer wil krijgen.

De cursus is inclusief: koffie & thee, de sheets en een opgenomen video waarin alles nog eens uitgelegd wordt. Er is internet. Neem je laptop of tablet mee!

Kosten: € 325,- p.p. (Prijzen zijn exclusief btw. Vooruitbetaling en reservering zijn verplicht.) Vraag een factuur aan via info@imnl.nl met vermelding van bedrijfsgegevens en de gewenste cursus.

Kosten bestaande klanten: € 35,- p.p. introducés € 25,- (Prijzen zijn exclusief btw. Vooruitbetaling en reservering zijn verplicht)

Certificaat: Optioneel kan je een online examen doen en krijg je bij slagen het certificaat “Google Expert” toegestuurd. Het examen en certificaat kosten gezamenlijk € 15,- (exclusief btw en inclusief verzendkosten).

Docent. Ir. S.L.C.M. Rooijackers. 18 jaar ervaring als internetmarketeer, schrijver van meer dan 14 boeken, spreker op veel congressen, winnaar van de Young Entrepreneurs prijs.

Ebook Geld verdienen met Google

In dit eBook kom je van alles te weten hoe geld verdienen via Google mogelijk is. Verder krijg je ook nog allerlei handige tips en weetjes.

Taal: Nederlands Type: PDF

Ebook Veel Gestelde Internet Marketing vragen

Internet Marketing is erg geavanceerd er kan via internet via vele mogelijkheden geld verdiend worden en voor via allerlei verschillende doelgroepen. Er zijn hier dan natuurlijk een hoop vragen over. Zoals over wat wel en niet mag en dergelijke. In dit eBook worden een hoop vragen beantwoord en verholpen.

Taal: Nederlands Type: PDF

Ebook SEO tips

In dit eBook staan een hoop tips en weetjes over SEO wat staat voor Search Engine Optimisation, waarvan de Nederlandse betekenis is zoekmachineoptimalisatie.

Taal: Nederlands Type: PDF

Ebook SEO zoekmachine handleiding

SEO voor starters, als u nog niet helemaal door heeft hoe het werkt kunt u het beste hier beginnen. Hiermee leert u op de beste manier met zoekmachines omgaan en staan dus ook een hoop handige tips in waardoor u een streepje voorheeft met uw zoekmachine vaardigheden.

Taal: Nederlands Type: PDF

Ebook SEO Elite Powerguide

Als u goed overweg kan of denkt te kunnen met een zoekmachine dan is dit een aanrader. Hier in vindt u een hoop handige, geavanceerde trucjes en tips om te gebruiken bij een zoekmachine. Met dit boek komt u er wel.

Taal: Nederlands Type: PDF


internet-marketing-nederland-cursus-bestellen-btn

Oeps! We konden je formulier niet vinden.