Zwarte balk Google beu?

/, google/Zwarte balk Google beu?

Zwarte balk Google beu?

Al inmiddels een geruime tijd heft Google een zwarte navigatiebalk. Deze is te vinden bovenin je homepage van de zoekmachine, evenals op de pagina van zoekresultaten, Google Maps, Google Drive, Google Translate, Google Finance, Google+, Google Agenda etc.

Maak je er weinig gebruik van en zie je hem liever verdwijnen? Dan is daar nu een extensie voor beschikbaar specifiek voor de browser Google Chrome. Deze is hier te downloaden.

nederland_internet_black_bar_removal_screenshot

De extensie, genaamd Black Bar Removal, is gemaakt door Carlos Jeurissen, een Nederlanders die al eerder kwam met de extensie Black Menu, vorig jaar. Deze is bijzonder populair en heft op dit moment al 120.000 gebruikers. Versie 2.0 is recent uitgekomen met verbeteringen en toevoegingen. Een volledig overzicht van alle wijzigingen kan hier worden bekeken, downloaden van de extensie kan op deze pagina in de Chrome Web Store.

nederland_internet_black_menu

By | 2017-10-18T07:32:00+00:00 januari 15th, 2013|blog, google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.