Zet handmatig je YouTube design om

//Zet handmatig je YouTube design om

Zet handmatig je YouTube design om

Vorige week is er een bericht gepost over het nieuwe design van YouTube. Ze hebben de pagina’s een nieuwe uiterlijk gegeven, hebben de Google+ geïntegreerd op de website en nog veel meer.  Het kan echter zijn dat niet iedereen deze kan zien.

Het kan zijn dat je cache vast zit. Dat betekent dat je computer of laptop vol zit met geschiedenis en cookies. Elke keer als je dan naar YouTube gaat, zal de oude pagina geladen worden.

Gelukkig hebben we voor jou een makkelijke oplossing hier voor gevonden, waardoor je het nieuwe design ook krijgt te zien. De oplossing is alleen toe te passen als je gebruikt maakt van de internetbrowsers Firefox en Chrome.

Ga naar voor Firefox naar je menu link, naar ‘webontwikkelaar’ en klik  op ‘webconsole’.

Voeg dan de onderstaande code toe:

document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fu”;

Vul de code in en sluit de toepassing. Laad dan YouTube en als het goed is, kan je nu het nieuwe design zien. Zie je het niet meteen? Raak niet in paniek en voer de stappen nog een keer uit.

Samenvatting

Ga naar webontwikkelaar.

In Firefox: Ctrl + Shift + K (Windows)   | Cmd + Shift + K (Mac)

In Chrome: Ctrl + Shift + J (Windows)  | Cmd + Alt + J (Mac)

By | 2017-10-18T09:57:35+00:00 november 22nd, 2011|Youtube-nieuws|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.