Youtube lanceerd film verhuur

//Youtube lanceerd film verhuur

Youtube lanceerd film verhuur

Vorige maand werd al bekend dat Youtube bezig was met het uitzetten van een film verhuur kanaal in Canada, deze nieuwe dienst is nu al weer een stukje dichterbij ons gekomen want in Engeland is dit kanaal nu ook beschikbaar. Wanneer je naar youtube.com/movies gaat is het nu mogelijk om duizenden films te bekijken.

youtube_film_verhuur

Dit is wat Youtube zelf er over zegt:

“We’ve got some cracking films to keep everyone entertained through the upcoming winter months and beyond. From blockbusters like The Dark Knight and Reservoir Dogs, to new releases such as Hanna, Fast Five, and Red Riding Hood, and even British classics like Monty Python’s The Meaning of Life and Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

Engeland is het derde land na Amerika en Canada waar Youtube dit kanaal aanbied. Het huren van een film kost ongeveer €3 en de film moet dan binnen 30 dagen bekeken worden. Na het starten van de film word deze na 48 uur automatische geblokkeerd.

By | 2017-10-18T09:58:44+00:00 oktober 7th, 2011|Youtube-nieuws|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.