Youtube komt met spacelab

//Youtube komt met spacelab

Youtube komt met spacelab

Bij Google staat vandaag een advertentie voor een actie van Youtube “Youtube spacelab”.

youtube_reclame

 

 

 

 

Het video kanaal heeft een prijsvraag uitgelooft voor de gene die een wetenschappelijk ruimte-experiment bedenkt en dit uitlegt in een YouTube-video. Als het idee wint, wordt het uitgevoerd in het ruimtestation ISS en live op YouTube voor de hele wereld gestreamd.

youtube_spacelab

Om reclame te maken voor de actie heeft Youtube een mooi filmpje gemaakt.

De achterliggende gedachte is om de huidige jeugd te interesseren voor de huidige ruimtevaart ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat het groote publiek weer meer vertrouwen krijgt in de ruimtevaart organisaties.

By | 2017-10-18T09:58:42+00:00 oktober 13th, 2011|Youtube-nieuws|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.