Youtube breidt uit naar Singapore

//Youtube breidt uit naar Singapore

Youtube breidt uit naar Singapore

Youtube-singaporeSinds vandaag hebben inwoners van Singapore hun eigen Youtube, het bedrijf lanceert vandaag een lokale versie van de videowebsite www.youtube.com.sg.

Youtube was altijd al beschikbaar voor inwoners van Singapore. Met de toevoeging van lokale elementen moeten gebruikers een betere band krijgen met de videowebsite. Het bedrijf is bezig om wereldwijd lokale versies van hun videosite op te zetten, dit om ervoor te zorgen dat de video’s  nog beter gearchiveerd worden, waardoor de website in zoekmachines nog beter vindbaar wordt. Youtube verdient nog steeds het meeste geld met de reclames die ze vertonen en als video’s nog beter te vinden zijn is het ook mogelijk om nog gerichter reclame te maken en dus meer te verdienen.

Ook beginnen ze nu meer geld te verdienen met het verhuren van films waarbij bezoekers zich voor een klein bedrag kunnen aanmelden om de film te kunnen zien. In India zijn door deze nieuwe lokale Youtube-site het bezoekersaantal met record snelheid gestegen naar 11,5 views per getoonde film. Dit zorgde er voor dat het lokale Youtube-kanaal in de top 20 terecht kwam met de meest geabonneerde bezoekers van India.

De afgelopen maanden focust het bedrijf zich vooral op de markt in Azië. Als eerste waren de Filipijnen aan de beurt voor hun eigen versie van Youtube. In deze lokale versies van het videokanaal worden nationale films getoond en worden er promotiecontracten gemaakt met nationale bekendheden.

 

By | 2017-10-18T09:57:42+00:00 oktober 20th, 2011|Youtube-nieuws|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.