Wie heeft de meeste volgers?

//Wie heeft de meeste volgers?

Wie heeft de meeste volgers?

Nederland-internet-Twitter-LogoSommige mensen zijn populairder dan andere en dat zie je al snel terug in het aantal “vrienden” dat deze personen hebben op de social media-kanalen.

Dacht je met 500 volgers behoorlijk populair te zijn? Lady Gaga doet daar nog even een schepje bovenop: een paar weken geleden ging ze nog sterk aan de leiding met bijna 21 miljoen Twitter volgers. Stuk voor stuk “echte vrienden” natuurlijk.

Als Lady Gaga voor al haar Twitter volgers een live concert wil doen, moet ze bijvoorbeeld 1037 keer in een afgeladen Madison Square Garden staan.

Hieronder een infographic over andere Twitter grootheden, waaronder Justin Bieber, Kim Kardashian en Lance Amstrong.

Nederland-internet-twitter-beroemdheden

 

By | 2017-10-18T09:56:32+00:00 april 11th, 2012|twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.