Wie gebruikt Pinterest (Infographic)?

/, Social Media/Wie gebruikt Pinterest (Infographic)?

Wie gebruikt Pinterest (Infographic)?

Pinterest is nog niet heel erg bekend in Nederland. In Amerika echter wel en naar verwachting zal Pinterest ook naar Nederland overwaaien, net zoals Facebook etc. Er is al een onderzoek gedaan naar wie Pinterest gebruikt en hier komen interessante feiten aan de orde. Gebruikers van Pinterest sturen vaker berichten en e-mails via de mobiele telefoon dan gemiddelde internet gebruikers. Ook maken zij meer gebruik van apps op de smartphone.

Onderstaande infographic (Bron: Modea) laat veel informative zien over de gebruikers van Pinterest. Er wordt onder meer duidelijk welke supermarkten bezocht worden, favoriete merk mobiele telefoons, alcoholconsumptie, vakantiebestemmingen, politieke voorkeur, hobby’s, beroep etc.

By | 2017-10-18T09:56:25+00:00 juni 18th, 2012|Infographics, Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.