Duid uw werkplaats aan op uw Facebook profiel.

/, Social Media/Duid uw werkplaats aan op uw Facebook profiel.

Duid uw werkplaats aan op uw Facebook profiel.

Door aan te geven dat u voor een bedrijf werkt, helpt u de facebookpagina van uw bedrijf levendig te houden. Hoe meer activiteit er is en hoe meer vernoemingen van het bedrijf er zijn op internet, hoe beter uw website scoort in zoekresultaten.  Dit vertaalt zich dan weer in een extra klantentoestroom en dus een ondersteuning voor het voortbestaan en de bloei van uw onderneming.

Uw werkplaats aangeven op facebook doet u zo:

  1. Zo geeft u aan waar u werkt op facebook.Meld u aan met uw persoonlijk profiel.
  2. Klik op uw profielfoto of naam, direct onder het Facebook logo in de  bovenlinkerhoek.
  3. Onder uw foto verschijnt een menu. Klik op “Info”
  4. Er verschijnt informatie over uw “Werk en opleiding”. Klik op “Bewerken”.
  5. Voer de benaming van uw bedrijf in. Vanaf de eerste leters krijgt u suggesties. Klik de juiste aan. *
  6. Vul uw functie, en eventueel functieomschrijving in en klik op “Baan toevoegen”.
  7. Uw informatie is nu aangevuld. Als u terug gaat naar uw profiel, zal u zien dat er aangegeven staat “Werkt bij …”. Als alles goed is verlopen kan u op de bedrijfsnaam klikken en komt u op de bedrijfspagina op facebook terecht.

Duid uw wergever aan op facebook.

*Indien u geen suggesties krijgt, bestaat er nog geen bedrijfspagina. In dit geval heeft het weinig zin om uw werkgever handmatig in te vullen. Neem in dit geval contact op met de verantwoordelijke voor social media om een account aan te maken.

By | 2017-10-18T09:56:42+00:00 januari 10th, 2012|Facebook, Social Media|1 Comment

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

One Comment

  1. […] Het bedrijf aangeven als hun werkplaats (in deze blogpost wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u kan aangeven voor welk bedrijf u werkt) […]

Comments are closed.