Welk sociaal netwerk is geschikt voor uw bedrijf (infographic) ?

/, google, Google Plus, Infographics, Social Media, twitter/Welk sociaal netwerk is geschikt voor uw bedrijf (infographic) ?

Welk sociaal netwerk is geschikt voor uw bedrijf (infographic) ?

Twitter, Facebook, Linkedin, Google+. Er bestaan verschillende sociale netwerken waar u mee aan de slag kunt gaan als organisatie. Maar welk sociaal netwerk is geschikt voor uw bedrijf? En wat kan u met deze sociale netwerken? Deze informatie en meer in onderstaande graphic.

Wanneer organisaties een social media strategie ontwikkelen zullen ze ook moeten kiezen op welk sociaal netwerk ze actief gaan worden. Meestal worden organisaties actief op meerdere sociale netwerken. Actief zijn op elk sociaal netwerk is een onmogelijke opgave, omdat het er zoveel zijn. Ook is de doelgroep van de verschillende sociale netwerken verschillend. Hieronder staat een infographic over de 4 grootste sociale netwerken: Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Uit deze infographic wordt duidelijk wie de gebruikers van sociaal netwerk zijn en nog veel meer. Zo kunt u checken op welk sociaal netwerk u actief wilt zijn, zodat dit overeenkomt met uw social media strategie.

By | 2017-10-18T09:56:23+00:00 juli 5th, 2012|Facebook, google, Google Plus, Infographics, Social Media, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.