Weet jij wat SEMMYs zijn?

//Weet jij wat SEMMYs zijn?

Weet jij wat SEMMYs zijn?

Er wordt zoveel geschreven over internet marketing dat het onmogelijk is om alles te lezen. Ik weet de exacte aantallen niet, maar volgens mij kun je met wat er per dag op internet gezet wordt meerdere boeken vullen. Niemand die dat aan kan! Of wil, want niet alles is even interessant. Maar welke artikelen zijn dan wel de moeite waard?

De SEMMYs geven hierop een antwoord. Elk jaar (in januari/februari) reiken ze awards uit aan de beste artikelen die met zoekmachine marketing te maken hebben. De definitie daarvan is bij de SEMMYs vrij breed dus zaken als copywriting, social media en design zijn ook vertegenwoordigd.

Ze delen al awards uit sinds 2008. Dus als je het beste van het beste wilt lezen van de afgelopen jaren is dit de website waar je naar toe moet. www.semmys.org.

Bron: Karel Geenen

By | 2017-10-18T09:58:46+00:00 oktober 6th, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.