Wat de postbode gebracht heeft…

/, Facebook/Wat de postbode gebracht heeft…

Wat de postbode gebracht heeft…

imnl-facebook-dvd-voorkantBij Internet Marketing Nederland is het vandaag een beetje feest! Onze Facebook dvd´s, professioneel gebrand en bedrukt, zijn zojuist bij ons binnen gekomen. Wij houden wel van mooi en kwalitatief werk en zijn dan ook heel trots op ons nieuwste “kindje”.

Iedereen die meegedaan heeft aan de Facebook actie heeft ondertussen deze dvd in de brievenbus gevonden.

Wil jij ook de Facebook training op dvd hebben? Ze zijn nog steeds verkrijgbaar. Bestel een exemplaar in de webshop. Laat ons vooral ook weten wat je van de dvd vindt! Wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw mening en feedback.

By | 2017-10-18T07:32:00+00:00 maart 27th, 2013|blog, Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.