Vooruit, nog maar wat veranderingen

//Vooruit, nog maar wat veranderingen

Vooruit, nog maar wat veranderingen

Iedereen heeft het over de vele veranderingen van afgelopen week op Facebook. Naast de timeline, het abonneren en de smart lists, komen ze nu ook met Ticker en veranderd het nieuwsoverzicht.

 Ticker

Sinds deze week vind je op Facebook ‘Ticker’. Aan de rechtkant  van je pagina zie je direct de meldingen van al jouw vrienden verschijnen. Zo kun je snel reageren op updates, foto’s etc. Je ziet nu ook berichten van jouw vrienden naar niet gemeenschappelijke vrienden van je. Een grote uitkomst voor de nieuwsgierige onder ons.  In de app settings kun je zelf instellen welke nieuwsfeeds ze mogen plaatsen in het Ticker-vak.

 Verandering van het nieuwsoverzicht

Je kon altijd kiezen of je ‘belangrijkste nieuws’ wilde zien of ‘meest recent’. Vanaf nu worden nieuwsfeeds weergegeven aan de hand van de frequentie van hoe vaak je Facebook bezoekt. Hoe meer je inlogt hoe chronologischer de berichten zullen verschijnen.

 Op naar de volgende verandering!

By | 2017-10-18T09:58:52+00:00 september 26th, 2011|Facebook|1 Comment

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

One Comment

  1. Dean 26 september 2011 at 16:58

    Hoi Lotlotlot!

    Leuk geschreven!
    Wel even dit: het is nieuwsgierigen, niet nieuwschierige :p
    Maar keep up the good work!

Comments are closed.