Alle gebruikers en bedrijven kunnen via een nieuwe feature nieuwe video’s uploaden naar de videowebsite, dit is de ‘InVideo-programmering’. Deze feature kun je bereiken door naar kanaalinstellingen te gaan, vervolgens rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken en daarna ‘instellingen’ te kiezen in het menu. Daarna kun je aan de linkerkant van het menu klikken op de item ‘InVideo-programmering’. We omschrijven hier de mogelijke opties:

Nederland_internet_youtube_invideo1

 Optie 1

In bovenstaande screenshot is het al te zien. Je hebt 2 mogelijkheden. Ten eerste is het mogelijk om je eigen kanaal te promoten in al je geüploade video’s middels je eigen profielfoto. Simpel gezegd kun je dus je eigen profielfoto aan al je video’s toevoegen. Zelf kun je bepalen waar hij komt te staan, bijvoorbeeld rechtsboven, linksonder. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen hoe lang de afbeelding in beeld moet blijven. Dit is minimaal 10 seconde.

Nederland_internet_youtube_invideo_logo2

Optie 2

Ten tweede kun je een specifieke foto promoten. Dit kun je doen door middel van een thumbnail van de gekozen video in alle video’s te plaatsen. Bij deze optie kun je ook kiezen welke positie de thumbnail krijgt. Het is niet mogelijk om de gekozen video de hele tijd te tonen.

Nederland_internet_youtube_invideo_video3