Verstuur berichten via Google Chrome Markers

/, Google Tools/Verstuur berichten via Google Chrome Markers

Verstuur berichten via Google Chrome Markers

Google_chrome_makersOm het voor iedereen nog makkelijker te maken is Google-Chrome nu met een nieuwe tool op de markt gekomen die er voor zorgt dat je heel eenvoudig tekst kunt markeren op website of blog en deze direct versturen via Facebook en Twitter. De tool is gratis te downloaden op Marker.to’s Chrome Extension en je bent meteen klaar om interessante tekst of afbeeldingen te markeren.

De tool werkt op de zelfde manier als je tekst zou markeren in Word, klik op de marker button in Google Chorme browser en markeer de tekst die je wilt. Als je klaar bent met markeren verschijnt er een pop-up aan de linker kant waarin je deel opties staan, er wordt direct een korte URL gecreëerd en deze wordt in het bericht ingevoegd. Wanneer een gebruiker op deze gedeelde link klikt, komt deze automatische bij het gedeelte uit wat jij gemarkeerd hebt.

Maar omdat je naar de originele tekst terug gaat, is het mogelijk voor de lezer om de hele context van het verhaal te zien, als je nu iets deel zie je alleen het gene wat je hebt gekopieerd, maar niet wat er aan vooraf ging.

Er is ook een mogelijkheid om een widget toe te voegen aan je site of blog zodat bezoekers direct teksten kunnen markeren en delen zonder deze eerste te downloaden.

Hieronder laat ik even zien hoe het werkt.

Google_chrome_makers

 

Google_chrome_makers

By | 2017-10-18T09:58:44+00:00 oktober 7th, 2011|google, Google Tools|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.