Van Google Docs naar Google Drive

//Van Google Docs naar Google Drive

Van Google Docs naar Google Drive

Het moment is aangebroken. Google Docs gaat, zoals verwacht, vervangen worden door Google Drive. Het is al enige tijd bekend dat Docs vervangen zou worden, nu is het dan zo ver.

Geruchten over de introductie van de opslagdienst gingen al jaren rond. Op 24 april werd Google Drive dan eindelijk gelanceerd als nieuwe handige plek om bijvoorbeeld documenten, foto’s, video’s et cetera op te slaan. Google Docs gebruikers hoeven niet te vrezen! Alle bestanden worden automatisch overgezet naar Google Drive.

Er is nog een optie (zie plaatje hieronder) om voorlopig terug te kunnen schakelen naar Google Docs. Hoe lang deze optie nog blijft is niet duidelijk.

Nederland_internet_google_drive_melding

Nederland_internet_google_drive_melding

By | 2017-10-18T09:55:43+00:00 september 21st, 2012|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.