Commercie Economie Social Media
Internet Marketing Nederland (https://www.imnl.nl) bezoekt bedrijven en geeft Social Media presentaties.
De stagiaire of zzp-er zal een of twee branches gaan benaderen om het social media dienstenpakket aan te bevelen. Er vindt grondig marktonderzoek plaats naar het gebruik van social media in deze branche. Hierbij worden ook media (tijdschriften, kranten, portals) en branche organisatie meegenomen. Tevens worden succesverhalen in het buitenland gezocht, die tevens dienen als voorbeelden voor de Nederlandse markt.

Er wordt een presentatie gemaakt voor de sector en bedrijven worden benaderd (veelal telefonisch) voor een gratis presentatie. Er worden artikelen geschreven voor de vakbladen in de branche en getracht spreker te zijn op dagen waar leden bij elkaar komen. Stagiaire bezoekt te bedrijven en bespreekt de mogelijkheden op Social Media gebied. Indien gewenst door ondernemer verzorgt stagiaire / zzp-er een voorstel of offerte.

Dezed funtie is uit te voeren voor zelfstandige met een hoge provisie bij succes.

 

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.
CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur