Unieke social media opleiding

Unieke social media opleiding

Vanuit Internet Marketing Nederland wordt er altijd gedacht in samenwerking met de klant.

Om er voor te zorgen dat uw communicatie afdeling helemaal bekend is met de war boel die social media genoemd wordt, heeft Internet Marketing Nederland een unieke opleiding in hun programma opgenomen.

Uzelf of een van uw mederwerker(s) zal bij ons een opleiding komen volgen waarbij de nadruk ligt op het ontdekken, bouwen en implementeren van de geleerde stof. Hierbij wordt gekozen voor 1 dag per week les, waarbij de geleerde stof meteen wordt toegepast zodat er geen kennis verloren gaat en u of de werknemer de rest van de week nog tijd overheen voor de ander vaste taken.

Na de gevolgde cursus is de social media afdeling van uw bedrijf op poten gezet en is er ook voldoende kennis in huis om het op de juiste manier voort te zetten. Want aan de gedachte: ‘we hebben tijdens de cursus iets geleerd maar hoe ging dat ook al weer’ heeft niemand wat.

Internet Marketing Nederland biedt deze cursus nu aan voor € 3500,- waarbij alle aspecten van social media aan bod komen en u aan het eind een expert in eigen huis heeft.

Voor verder informatie en aanmeldingen neem contact op met Internet Marketing Nederland kijk op www.imnl.nl , bel 040-401 20 77 en mailen kan natuulijk ook sales@imnl.nl

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.