Twitter Promoted Tweets een succes

//Twitter Promoted Tweets een succes

Twitter Promoted Tweets een succes

Twitter Promoted TweetsVoor bedrijven en adverteerders die op zoek waren naar een manier om het meeste uit de ‘microsharing’ dienst te halen, lanceerde Twitter vorig jaar ‘Promoted Tweets’. Later werden deze opgevolgd door ‘Promoted Trends’ en de Promoted Tweets’. Met deze tools kunnen bedrijven meer geld gaan verdienen met het populaire social media platform.

Tijdens een interview op het Web 2.0 Summit in San Francisco liet Twitter CEO Dick Costolo weten dat deze tools beter werken dan verwacht werd: “It’s working better than we could have ever hoped.” Hij maakte ook bekend dat er de komende maanden nieuwe advertentie formaten zullen worden gelanceerd.  Deze op foto- en videogebaseerde advertenties, genaamd “rich media ads”, zullen in de nabije toekomst net als de promoted tools in de timeline van twitteraars verschijnen.

Twitter is de afgelopen jaren razend populair geworden met ruim 200 miljoen gebruikers wereldwijd. Het hoofdkantoor dat gevestigd is in San Franciso is nu 8 miljard dollar waard.

By | 2017-10-18T09:58:39+00:00 oktober 19th, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.