Twitter komt met nieuwe app “TwitDo”

//Twitter komt met nieuwe app “TwitDo”

Twitter komt met nieuwe app “TwitDo”

Twitter is met een app gekomen genaamd “TwitDo”. Deze app stelt je in staat om via Twitter een to-do lijst samen te stellen en te beheren.

TwitDo

Hoe werkt het?

Items toevoegen aan je to-do lijst op TwitDo kon niet makkelijker. Hier is een voorbeeld om je Twitter to-do lijst op te starten.

Tweet  # todo, gevolgd door wat je wilt toevoegen aan je lijst. Voorbeeld: “#todo Koop doos eieren.” je memo wordt dan gepost op http://www.twitdo.com/yourusername in een numerieke en gemakkelijk te lezen lijst.

Met behulp van onze vorige voorbeeld,  “tweet”# doos” of “# gedaan eieren.” kan je een to-do uit de TwitDo lijst ongedaan maken, Voorbeeld: “# ongedaaneieren.”. Het kost niet veel moeite en het beste deel is dat je geen speciale toepassingen of browser-extensies hoeft te downloaden, het gebruik van TwitDo is volledig web gebaseerd. Je hoeft je ook niet te registreren, log gewoon in met uw persoonlijke pagina.

Enkele voorbeelden hoe het er  uit ziet hieronder.

TwitDo

TwitDo

TwitDo

By | 2017-10-18T09:58:53+00:00 september 22nd, 2011|twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.