Twitter Cheat Sheet

/, twitter/Twitter Cheat Sheet

Twitter Cheat Sheet

Twittermania.nl heft een handige Twitter Cheat Sheet ontwikkeld. Hier wordt precies in uitgelegd wie wat wanneer ziet als je Direct Message, Reply of Mention stuurt.

Als je bijvoorbeeld een bericht stuurt aan iemand die je begint met een @ dan ziet alleen de geadresseerde dit bericht. Degene tussen je eigen volgers die ook de geadresseerde volt kan dit da nook zien. Dit is iets waar veel verwarring over bestaat.

In de eerste kolom word teen voorbeeld gegeven en in de tweede kolom zie je wie het betreffende bericht kan zien en wie het niet kan zien.

De derde kolom is te zien waar het bericht allemaal te zien is en in de vierde kolom zie op- of aanmerkingen.

nederland_internet_twitter_cheat_sheet

By | 2017-10-18T07:32:00+00:00 januari 11th, 2013|blog, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.