Twiet Magazine

/, twitter/Twiet Magazine

Twiet Magazine

Half november komt het eerste tijdschrift uit over over Twitterend Nederland.
Twiet Magazine, uitgegeven door Sanoma Media, geeft een lijst uit van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlandse Twitteraars, de zogenoemde tweeps.
Sommigen van hen, onder andere minister Maxime Verhagen, Jan Kooiman en Frits Wester vertellen meer over hun Twitter-activiteiten.
Daarnaast wordt er in Twiet Magazine aandacht besteed aan Twitter-bloopers, een stoomcursus Twitter en allerlei tips om de gang naar het sociale media gemakkelijker te maken.
Twiet Magazine ligt vanaf 16 november in de winkel.

By | 2017-10-18T09:57:38+00:00 november 3rd, 2011|Social Media, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.