Geld verdienen met Twitter: nu tijdelijk gratis

Actie: tijdelijk gratis!

Het e-book van Geld verdienen met Twitter’ geschreven door Stefan Rooyackers is nu tijdelijk gratis te downloaden! De actie loopt t/m 29 november.

Klik op de onderstaande link en vul bij afrekenen de volgende code in: lcjhyvsc
www.nederlandinternet.nl

Altijd al iets met social media willen doen voor uw bedrijf maar nooit de kennis gehad? Internet Marketing Nederland brengt nu vier social media boeken uit om uw kennis te vergroten op social media gebied voor uw bedrijf.

‘Geld verdienen met Twitter’

Twitter is één van de bekendste vormen van social media wereldwijd en is een belangrijke vorm van online communicatie. Maar wat is Twitter nu, waar is het ontstaan en hoe moet er met deze communicatievorm omgegaan worden? Dit is nog bij velen onbekend. In dit boek wordt u wegwijs gemaakt door Stefan Rooyackers over het fenomeen en hoe u het kunt inzetten in uw voordeel.

Stefan Rooyackers van Internet Marketing NederlandZakelijk gebruik

Twitter gezien vanuit het oogpunt van uw bedrijf, kort gezegd, Twitter is een website die u kunt inzetten om relaties op te bouwen met uw volgers en u kunt het gebruiken om een zakelijk netwerk op te bouwen. De meest voor de handliggende reden om Twitter te gebruiken is om nieuwe klanten te werven en kennis met uw bedrijf te laten maken.

Waarom Twitter?

U moet Twitter zien als een groot netwerkevenement. De manier waarop u gewoonlijk een netwerkevenement benadert is de juiste wijze om potentiële klanten op Twitter kunt benaderen. Daarnaast heeft Twitter nog veel meer mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt Twitter namelijk ook gebruiken om:

  • Uw merk te ontwikkelen en promoten;
  • In een dialoog te gaan met personen uit uw klantenbestand;
  • Bij te houden wat er wordt gezegd over uw bedrijf en merk;
  • Een hype te creëren omtrent opkomende evenementen;
  • Individuele werknemers representatief en klantvriendelijk te laten omgaan