internet-marketing-nederland-academy-homeNa weken van opnemen en programmeren is het dan eindelijk zo ver, de Internet Marketing Nederland Academy is online gegaan. Het idee, geboren uit tips van onze cursisten, is voor velen een schot in de roos.

Voor de lezer die nog niks van dit unieke Nederlandse platform heeft gehoord, zal ik even een korte toelichting geven: van onze cursisten kregen wij steeds vaker de vraag of er niet iets op internet te vinden is, waar men op één plek Nederlandstalige informatie kan vinden over alle online platformen (e.g., Facebook, Google+, LinkedIn, Google Analytics) die voor de zakelijke markt op dit moment belangrijk zijn.

De insteek van het platform is zakelijk, bij het maken van de video’s en presentatie wordt er steeds van uit de “geld verdienen met” strategie gedacht.

“Uhm.. nee”,  was het antwoord. Op Google is er natuurlijk een hele hoop te vinden maar veelal in het Engels. Als internet marketing-bureau legt je zo’n idee natuurlijk niet naast je neer. Daarom zijn wij er ook direct mee aan de slag gegaan. Na het opnemen van uren aan Nederlandstalige video’s en presentaties (die herhaaldelijk opnieuw gedaan moesten worden door de vele wijzigingen op de platformen van de afgelopen tijd) is het dan eindelijk zover!

Ons eigen internet marketing platform de “Internet marketing Nederland Academy” is online! vanaf nu kan internet-marketing-nederland-academy-facebook-categorieiedereen die lid wordt van het platform onbeperkt informatie bekijken en downloaden, om daar vervolgens direct mee aan de slag te gaan. Niet meer wachten tot de volgende cursus of eindeloos zoeken op internet naar het juiste instructie filmpje: Nu is alles op één platform en nog belangrijker alles in het Nederlands.

Op het moment van schrijven zijn er meer dan 200 video’s en presentaties beschikbaar, maar daar houd het natuurlijk niet mee op. Dit platform zal wekelijks worden geüpdatet met de laatste wijzigingen en tips die belangrijk zijn voor internet marketing.

Ga snel naar de Internet Marketing Nederland Academy en bekijk wat het ook voor u kan betekenen.

Mocht u zelf tips en ideeën hebben, deel het dan met ons en laat een reactie achter.

internet-marketing-nederland-academy-google-categorie