Street View ook naar België

//Street View ook naar België

Street View ook naar België

Zoekgigant Google heeft de dienst Street View na tal van andere landen ook in België gelanceerd.

Onze Zuiderburen beschikken vanaf woensdag over extra beelden in Google Maps. Via Google Street View kunnen gebruikers als het ware door de straten lopen.
Het bedrijf heeft om dit mogelijk te maken met speciale camera-auto’s door de straten van België gereden. De beelden die deze auto’s hebben opgenomen zijn naast elkaar gezet, waardoor het net is alsof de gebruiker digitaal door de straten loopt of rijdt.
De dienst was al in maart 2009 beschikbaar in een beperkt aantal Nederlandse steden, in maart 2010 werden de beelden uitgebreid naar bijna heel Nederland.
Google stelt in België speciaal rekening te hebben gehouden met de tweetaligheid in het land waardoor alle Belgische bedrijven en consumenten goed van de dienst gebruik kunnen maken.

bron: www.nu.nl

By | 2017-10-18T09:57:34+00:00 november 24th, 2011|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.