Street View: Een kijkje binnen een datacentrum van Google

/, google/Street View: Een kijkje binnen een datacentrum van Google

Street View: Een kijkje binnen een datacentrum van Google

Het is natuurlijk helemaal niet de bedoeling dat mensen toegang hebben tot de datacentra van Google. Dit met het oog op beveiliging en privacy. In dit geval kunnen er maar een aantal medewerkers bij de velen servers van het bedrijf komen. Ben je toch benieuwd en wil je een kijkje nemen achter de schermen? Verken dan nu de datacentra via Street View.

In dit filmpje gaat het om het datacentrum van Google in Lenoir in de Amerikaanse staat North Carolina. De beveiliging is daar heel goed geregeld, als je kijkt naar de Stormtrooper die er staat (Star Wars).

By | 2017-10-18T09:55:37+00:00 oktober 18th, 2012|blog, google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.