Internet Marketing Nederland levert trainingen op het gebied van Social Media. Hiervoor koopt het de beste cursussen in Amerika in. Het enige nadeel is dat deze trainingen in het engels zijn. We zoeken een stagiaire die zich verdiept in Twitter, Facebook, Youtube, Google Plus en LinkedIn en samen met ons een eigen training opzet. U doet marktonderzoek naar goede voorbeelden van gebruik van de diverse social media platforms in Nederland. Uw materiaal komt uit op DVD. U helpt met de promotie / communcatie van deze DVD serie.

Functie eisen:

  • Bereid kennis van social media op te doen.
  • U bezit didactische vaardigheden.
  • U kunt overweg met Powerpoint.

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.
CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur