Social Media Consultant

Veel bedrijven worstelen met Social Media. Wat kan ik er mee? Hoe kan ik er geld mee verdienen? Komt mijn vuile was nu op straat? Hoeveel tijd gaat dit kosten?

U leert bij ons alles over Social Media en bent in staat deze kennis te delen met bedrijven. U schrijft voorstellen op maat voor bedrijven hoe ze het beste kunnen starten met social media. Hierbij houdt u rekening met de doelstellingen (leads, naamsbekendheid, nieuws, productontwikkeling) de doelgroep en de verschillende platforms (Twitter, Blogger, Facebook, Googe Plus, LinkedIn, Youtube etc).

Deze stage kan uitgroeien tot een (part time) baan bij aangetoonde geschiktheid.

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.

CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur