Real Time Marketing is de nieuwe marketing hype uit America. Hierbij is het hebben van een uitgebreid social media netwerk cruciaal. Tevens dient het bedrijf een zeer flexibele organisatie te hebben. Wat is Real Time Marketing? Er gebeurt iets in de markt dat het (regionale) nieuws haalt. Je weet als bedrijf hier op in te spelen, vaak binnen een aantal uren. In die uren bedenk je een campagne, maakt een blog tekst en zo nodig foto’s of een filmpje. Je bereikt een hoop publiciteit en vergroot je social media netwerk.
Jouw taak is het om voor ons en onze klanten Real Time Marketing te introduceren.

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.
CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur