Stershop heeft de rechten van enkele duizenden boeken (ebooks) in Amerika. Door sommige van deze boeken te combineren en enigszins aan te passen voor de Nederlandse markt, is het mogelijk een succesvol boek uit te brengen. U leest een aantal aan elkaar gerelateerde boeken en besluit samen met ons een nieuw boek uit te brengen. U vertaalt de inhoud en zoekt naar aanvullende informatie op het internet.

Naast het vertalen van ebooks zoeken we ook stagiaires die alleen artikelen vertalen.

De onderwerpen waar we vooral in gespecialiseerd zijn zijn:

  • Internet marketing
  • Social media
  • Gezondheid
  • Psychologie
  • Andere onderwerpen zijn bespreekbaar.

 

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.
CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur