Steeds meer bedrijven realiseren dat het promoten van producten en diensten via het internet veel meer rendement oplevert dan de traditionele offline marketing. Ze maken meer budget vrij voor online marketing. Als online marketeer adviseert u hoe het bedrijf dit budget het beste kan besteden. U geeft een goede presentatie over de mogelijkheden zoals Google Adwords, Facebook Ads, Youtube Ads, Social Media, Google Places  of hoog scoren in de zoekmachines (SEO).
Als stagiaire leert u de verschillende aspecten van internet marketing, benadert u bedrijven en geeft kosteloze eerste adviezen aan bedrijven.

Deze stage functie kan uitgroeien tot een part time baan.

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.
CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur