Internet Marketing Nederland vindt dat er veel bedrijven zijn die internetmarketing producten aanbieden met onduidelijke specificaties en prijzen. Internet Marketing Nederland wil een platform opzetten vergelijkbaar met Marktplaats of EBay waar vraag en aanbod van internet marketing producten bij elkaar komen. Voorbeeld: het totale aanbod van Social Media Trainingen. Een koper kan deze dan vergelijken en de best passende bestellen en online betalen. Momenteel staan op http://www.nederlandinternet.nl alleen het aanbod van Internet Marketing Nederland zelf. U zoekt naar andere bedrijven die hun producten op de webshop willen plaatsen. U bespreekt de betalingsmodellen (provisie of vaste prijs). Tevens helpt u met het zoeken naar andere bedrijven die (met provisie) deze winkel willen promoten.

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.
CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur