Internet Marketing Nederland heeft is bezig met het opzetten van een uniek concept genaamd http://www.Bonusstore.org. Bonusstore verkoopt uitsluitend producten van derde. De klant krijgt een zeer ruime bonus bestaande uit ebooks en videos en soms ook geld.

U helpt met het vinden van goede producten (veel vraag en goede provisie) voor bonusstore. U adviseert in de terug te geven hoeveelheid geld en bonuspakket.
Bonustore 2.0 gaat ook Kortingscoupons geven. U helpt met het opzetten van deze nieuwe functionaliteit.

Functie eisen:

  • Tenminste een van de volgende: marketing, internet marketing, small business, commerciele economie, social media kennis of commercieel inzicht.
  • Bereidheid tot het volgen diverse cursussen op het gebied van social media en internet marketing

 

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.
CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur