Crowdfunding is een nieuwe manier om aan geld te komen. Internet Marketing Nederland is actief op Social Media. Social Media kan ingezet worden om een groep mensen te vinden die bereid is om geld te investeren in een project of een bedrijf. Voorbeelden zijn: een startende onderneming, een ICT project, een band die geld zoekt voor uitbrengen van een CD of een consument die een hypotheek zoekt tegen lagere rente.

U helpt Internet Marketing Nederland het met opzetten van Crowdfunding voor de Nederlandse markt. Hierbij geldt Internet Marketing Nederland als intermediair die samen werkt met http://www.interplein.nl , een AFM gecertificeerde . financiele dienstverlener. U vindt projecten die geschikt zijn voor crowdfunding, helpt met juridische vraagstukken en met operationele en organisatorische problemen

Internet Marketing Nederland

Internet Marketing Nederland is een zeer vooruitstrevend internet bedrijf. Marketeers houden de ontwikkelingen op de internationale (voor de Amerikaanse) markt goed in de gaten en tracht de beste concepten te implementeren voor de Nederlandse markt.

Internet Marketing Nederland heeft twee websites. https://www.imnl.nl geeft de voornaamste diensten weer. Op http://www.nederlandinternet.nl is de eerste internet marketing webshop van Nederland te vinden. Hierop kunnen bedrijven op eenvoudige manier snel goedkoop en betrouwbaar producten online bestellen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Youtube, Google Adwords, Google+, Google Places, Google Analytics Linkedin of andere Social Media trainingen. Internet Marketing Nederland traint ook bestaande marketeers het vak van social media. Dit kan zowel op het kantoor in Eindhoven of het eigen kantoor.
CEO Ir. Stefan Rooyackers is schrijver van 5 social media boeken en 3 internet marketing boeken en spreker op congressen.

 

Bedrijfscultuur

Internet Marketing Nederland is een informeel bedrijf. De directeur zit tussen de mensen en spreekt iedereen (circa 25) dagelijks even privé. Het bedrijf stimuleert creativiteit. Op de directie na zijn de meeste werknemers begin 20, een leeftijd die je bij een jong dynamisch internetbedrijf verwacht. Op http://www.stefanrooyackers.nl staat een film over het bedrijf en de cultuur