Social Media Strategie-dag in Almere: een leerzame dag!

/, Social Media/Social Media Strategie-dag in Almere: een leerzame dag!

Social Media Strategie-dag in Almere: een leerzame dag!

Op woensdag 26 september was het weer zover: een nieuwe Social Media Strategie-dag, ditmaal in Almere. Ditmaal werd de cursus niet gegeven door mij maar door één van onze partners in de Noordelijkere regionen van het land, Jaime Wijdh, eigenaar van Mediamus uit Amsterdam.

Vanaf 26 september zal hij, tot onze grote trots, de Social Media Strategie-dagen gaan verzorgen op onze cursuslocaties te Almere en Woerden. Jaime bewees op deze dag dat social media behoorlijk wat potentie in zich heeft. Hij legde onder andere uitgebreid de volgende onderwerpen uit:

  • De zakelijke mogelijkheden uit van alle grote social media platforms
  • Waarom je website in Nederland nog steeds je basis is
  • Waarom het niet slim is om al je social media-kanalen aan elkaar te verbinden
  • Wat de toegevoerde waarde kan zijn van Pinterest

Het hoogtepunt voor mij was toch wel de reactie van de cursisten (en Jaime) op de filmpjes over Google+ (zoals de onderstaande). Des te meer filmpjes er werden vertoond, des te meer cursisten er (naast Jaime) in de lag schoten bij de zoetsappigheid van al Google’s audiovisuele wondertjes.

 

Ondanks alle inzichten, tips, vragen, opmerkingen en discussies zag ik aan het einde van de dag enkel lachende gezichten. Ik durf voor zowel Jaime als mezelf en (zo blijkt ook uit de evaluatie-formulieren) de cursisten te spreken als ik zeg dat ook deze Social Media Strategie-dag weer een succes was.

By | 2017-10-18T09:55:41+00:00 september 28th, 2012|blog, Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.