Google Snippets +

Google Snippets +

Aan de google + button zijn nu ook  snippets  toegevoegd deze bevatten automatisch een link, een beeld, en een omschrijving in de ‘sharebox’. Google heeft deze  ‘+ snippets’ genoemd. Het zien van een snippet samen met een link maakt de inhoud aantrekkelijker wanneer een link gedeeld wordt. Samen met deze verandering, biedt Google ook de gelegenheid aan om de snippets aan te passen zodat je zelf kunt  bepalen  wat er precies  vertoont gaat worden.

Hieronder een afbeelding van een snippet.
Nederland-internet

By | 2017-10-18T09:58:56+00:00 september 15th, 2011|google, Google Adwords, Google Analytics, Google Plus, Google Tools|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.