Promotie actie advertentieplatform Twitter

/, twitter/Promotie actie advertentieplatform Twitter

Promotie actie advertentieplatform Twitter

internet-marketing-nederland-promotie-actie-advertentieplatform-twitterTwitter is bezig met het promoten van zijn advertentieplatform. Ze tonen de meldingen van willekeurige gebruikers, en op die manier proberen ze hen over te halen te gaan adverteren op de microblogdienst. Een screenshot is hieronder te zien.

Te zien is de tekst: ‘’Grow your followers and help hem spread the word about you.’’ Door middel van een knop kom je op de website ads.twitter.com.

By | 2017-10-18T09:55:44+00:00 september 14th, 2012|Nieuwsbrief, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.