Play Your World met Google maps

//Play Your World met Google maps

Play Your World met Google maps

google-map-logoVanaf februari is er bij Google maps de mogelijkheid om een spel te spelen, genaamd “Play Your World”. De layout van het spel is gebaseerd op de ouderwetse bord spellen, maar dan Google maps als ondergrond. Om er voor te zorgen dat Google+ ook meer verkeer krijgt, zal het spel gekoppeld worden aan het community-platform van de zoekmachine gigant.

Het spel word onderdeel van de nieuwe Google Maps portal waar de belangrijkste onderdelen worden uitgelegd, aan de hand van leuke video’s. De nog redelijk onbekende onderdelen indoor maps en map maker worden daar ook verder toegelicht.

Hieronder heeft Google al een trailer van “Play Your World” online gezet.

By | 2017-10-18T09:56:39+00:00 januari 24th, 2012|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.